Inspireras av vår broschyr – Kinnareds Well

Broschyr

KINNAREDS WELL

Wellpapp är ett av de mest användbara förpackningsmaterial som finns. Vare sig det gäller att skydda mot stötar och slag eller som en snygg presentförpackning. Wellpapp kan vara så mycket mer!

Vår långa erfarenhet har lärt oss, att det inte finns några gränser för wellpappens användbarhet. Det är ett material som kan vikas, skäras och limmas i alla tänkbara former. Wellpapp är för oss på Kinnareds Well en fascinerande värld, där vi ständigt arbetar med att utveckla nya produkter och användningsområden. Låt dig inspireras, ta del av vår broschyr!

 

Pdf Ikon 2 Ladda ner broschyren här

Pdf Ikon 2 Läs broschyren här

 

Kinnareds Well – Skandinaviens ledande tillverkare av enkelwell i korta serier och kundanpassade lösningar.

Med ett brett utbud av wellprodukter skapar vi totallösningar för våra kunders emballeringsbehov. Lösningarna omfattar emballage för allt från tungviktiga industriprodukter till ömtåliga konsumentvaror.

Vår specialitet är korta serier och kundanpassade lösningar. Vi levererar också standardbredder på rulle samt färdigskurna ark som spar tid och minimerar spill. Med dynor av wellpapp förankras godset effektivt antingen de används som distans, utfyllnad eller hörnskydd.